Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, February 12, 2009

Pasal... Berita Sedih

Salam,

Dapat panggilan telefon dari ZwanZwan tadi.
Ibu mertua 'boipreng' ZwanZwan, Puan Lily Mastura, meninggal.
Dia buat operation appendik tapi yg tebuk lubang pakai kamera tu.
Then bocor, then.............................

Mak mertua Khairi ni, rasa me, pensyarah kat UPM.
Muda lagi, energetic dan ranggi.
Tak sangka dia pergi tetiba...

Innallillah...
Moga roh arwah ditempatkan bersama mereka yang beriman.

Buat Lily, Khairi dan family... sabarlah.
Allah sayangkan dia, tu yang Allah ambil dia...

2 comments:

Nisa Shari said...

manusia yg tabah menghadapi ujian yg besat di dunia ini amatlah mulia jiwa & hati mereka

takziah buat keluarga arwah &
Al-Fatihah buat arwah

Noy said...

inalillah...nak kira,appendictomy ni simple procedure kan..isskhh..pity..:(
How come sampai salah tebuk??

Related Posts with Thumbnails