Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, February 14, 2009

Pasal... Be Mine

Salam,

Kami tak sambut hari-meri kekasih-masih ni.

TAPI hari ni... 10 tahun lepas, adalah hari SAYA proposed kat ZwanZwan...
YES people, me yg propose ZwanZwan. Kenapa tak bleh ke?
Dulu saya berani maaa... Barang baik, mana bleh tak sambar.
Klu Lambat orang lain kebas, padan muka...

Me hantar e-card gambar katak lompat depan another katak then jelir lidah. Atas lidah tu ada heart shape tulis... BE MINE.


Tapi dah tak ada gambo macam tu la ni. So gambar kat bawah ni pun OK LA!




MOHD AZWAN BIN MOHD AMIN



3 comments:

Noy said...

2 thumbs up..u go,girl..;)

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

alahai....so sweet :)

Aan Andes said...

Hehe soooooo sweeeeeeeet. The heart siap dup dap lagi

Related Posts with Thumbnails