Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 27, 2009

Pasal... Keputusan Tukaran

Salam,

Diberitahu tadi, permintaan nak tukar department telah di-REJECT!

Whatever la... malas nak PK.


Buat kerja reply-reply email ni pun ok jugak.

Huhuhuuu... Adakah aku telah jatuh cintaN sama ini kerja?

Konpiusnya... Demmm!


8 comments:

Nisa Shari said...

insyaallah ..ada la rezqi len2 tu kan...

jgn konpius lagi wokeyyy =P

mas said...

agak2 cam suka je tgk muka kompius tu ek...cutenya...hehehe...

Nurul Aznil said...

@NIsa : insyaAllah... betullah... tak dpt rezeki ni, rezeki kot lain Allah bagi...

@mas : cute kan? serius jer muka baby tu... siap kerut-kerut dahi tu...

Aan Andes said...

Kalau suka keja tu best! Nnt nak bgn pegi keja pun rasa semangat. But, org je la yg problem kan. Takpe, we'll see how. To early to tell kan hehe

Nurul Aznil said...

@aan : aah too early. tapi rasa tak seronok jugak sbb dah nak masuk 7 bulan kerja JD tak ada lagi... so kami tak bleh nak argue kalau kena buat kerja entah-apa-apa-nyer-entah.

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

da agak da..Yzma ada kene mengena tak dlm hal ni??

demmm! hehehe

Luis Portugal said...

Hello
It has a nice blog.
Sorry not write more, but my English is bad writing.
A hug from my country, Portugal

Nurul Aznil said...

@adam : semestinya!

@Luis : wow! it's an honor to received a visitor from the land far far away...

Related Posts with Thumbnails