Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 2, 2009

Pasal... Niat Serong

Salam,

Jumaat lepas, pergi kedai Reject Shop kat bawah ni masa time lunch dgn opismate. Pergi tgk boardshort.
Kununnya nak pakai masa tepi pantai kat Pulau Kapas nanti...
Seronokla tgk... mcm-mcm jenis... then cakap kat Awein, nnt nak ajak ZwanZwan pi beli...

Tup-tup tgk, hari Sabtu pagi, kaki dah tumbuh bintik-bintik merah.
Gatal giler. Penat la PK kena apa...

Nak kata kutu kucing, mustahil sbb bebudak tu dah dok dapur ngan bilik belakang jer. Jarang masuk depan.

Nak kata sandfly, bila masanya pi pantai?

Nak kata bedbugs, mustahil... salin cadar 2-3 minggu sekali. Kalau hari minggu tu mmg buka tingkap luas bagi kena matahari semua.
Bantal dijemur...

Maka buruklah kaki ku dari bahagian lulut kebawah, meriah dgn bintik-bintik merah.
Bintik yang me dah garu, tukar jadi gelap! Sedihnya!!!

Dulu dah kena, then tiap-tiap hari sapu Bio Oil, so dah hilang la parut tu...
Now ada balik!!! :((

Nampak sgt niat serong nak dedah kaki kat pantai tak direstui... kui kui kui...

pic from: http://parts.motorcycle-superstore.com/1/1/12665-youth-stacked-boardshort-fox-racing.html

Fun Fact: Seluar boardshort ni selalu surfer (surfer ombak laut, bukan surfer internet) pakai sbb material dia yg cepat kering, ringan walaupun basah dan kuat.


Since last week, me dok taram air Nesface Latte lepas lunch.
Then bila nak pukul 5, sure kepala pening. Ala-ala migrain gitu. Demmm...

Now, tgh minum lagi sbb nak fight rasa ngantuk makan ubat tahan gatal untuk kaki ni...
Kita tgk, pukul berapa plak dia nak pening :P

4 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

Hehehe!
Itu baru niat, belum pergi lagi....

mas said...

ala ciannya...kene gatal2 ek...
xpe msti ilang pnya...cuma ada kesan2 yg kurang menarik la ek..hehehe..

nk ikut g pulau bley x...nnti jgn lupa update pic yg baru k...

adha said...

lalalalala.... tak jd la nk pakai suar cam surfer tu.. hikhikhik...

Nurul Aznil said...

@blackpurple @ jowopinter: tu la. kalau betul-betul pakai, entah-entah kena tokak dgn ikan bilis apa...?

@mas : aah, kesan duit-duit syiling. gambar? insyaAllah... kalau ZwanZwan sempat snap gambo

@adha : tak jadi lah nampak gayanya. pakai trek suit or seluar tido jer la :P

Related Posts with Thumbnails