Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 2, 2009

Pasal... Hari Ni, 2 Tahun Lepas (Bah. 1)

Salam,

Hari ni, 2 tahun lepas... Jumaat. Kat opis dah taip sesiap tugas yang me dok buat selalu nak pass over kat second assistant.

Hari ni, 2 tahun lepas... Sambil gelak-gelak me kluar opis dan berjanji kat boss panjang yang KOMPOM-lah me akan masuk opis semula Isnin nanti...

Hari ni, 2 tahun lepas... TT kat Negara Kerang dihadiri Imran, Rudiah, Mael... (dan mungkin beberapa orang lagi yang me terlupa). Menunya, Ice pearl + sotong kangkung special dan tauhu bakar + kerang bakar.

Itu 2 tahun lepas... sekarang...?

Kebetulan ZwanZwan cuti hari ni, satgi nak pi 'bungalow' Ewan. Nak imbau kembali citer 2 hari sebelum dia lahir, 2 tahun lepas...



3 comments:

Nisa Shari said...

Kirim al-Fatihah utk Ewan....

apa yg berlaku dulu & sekarang nyata byk beza kan...

Yg penting masa dpan pasti lebih baik dr skrg..InsyaAllah!

Loving Memories said...

al fatihah untuk baby ewan. Moga mam dan papa ewan terus tabah.

zealvia said...

ya..kirimkan alfatihah utk ewan ya..

Related Posts with Thumbnails