Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 3, 2009

Pasal... Hari ni, Tahun Lepas (Bah 2)

Salam,

Time ni 2 tahun lepas... atas katil kat sepital melaka ditemani ZwanZwan dan Ili... contraction tak menentu... air ketuban byk gak yg kluar... Orang katil depan dok gelak bila me kena contraction. Whatever la...

Waktu ni 2 tahun lepas... ada lagi 17 jam untuk Ewan keluar...

Sementara itu...

Ni gambar lagi masa event MEDIU kat bilik VVIP in KLIA...
I can't believe how cute I looked in this picture.... HAHAHAHAHHAHA


3 comments:

Nisa Shari said...

itula saat2 manis seorg ibu...sakit xpe...
time tu baru rasa byk buat dosa dgn mak sendiri...hmmmm...

Noy said...

Heran kan wktu sakit tu,sumpah tak nak rasa lagi...tapi dah ni,nak lagi dan lagi

E.L.L.Y.N said...

haah la cute dlm gbr tu

Related Posts with Thumbnails