Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, December 19, 2008

Pasal... Tako-ko-ko-koo

Salam,

Smlm, minta ZwanZwan beli sengkuang cina. BUat kuih tako bawa ke opis.
Lama tak buat. Last masa 2 hari lepas Ewan pergi...

Kali ni sedap, cuma kepala jer lembek.
Tak kisah la... janji ZwanZwan suka.

Esok ada boling dgn dept library Utusan. kununnya me pemain import.
tak pasti nak menang atau nak kalah.
sbb dulunya me kununnya juara wanita.
so kalau menang takut nanti ada yang kata, me "bukan orang Utusan. patut bagi hadiah kat org Utusan".
or...
"buang karang jer jemput dia, kalah team".
camner?

then niat nak pi makan ikan bakar kat bagan lalang malamnya. kengkunun nak celebrate abih exam. mmg dah mcm 'tradisi' abih exam gi makan-makan.
masa ada Ewan dulu kami sempat celebrate sekali kat secret recipe. pejam-pejam mata dia makan kek sedap. hehehheheh

pic from: http://www.kuanhoong.com

4 comments:

IdzaRis said...

sedih baca cerita u n ewan..sy sampai menangih mengahayatinya...
moga ewan bahagia di sana...
kalian musti tros tabah ya!!

Loving Memories said...

hehehee my hubby pun suka tako2 but hahaha rin x pandai nak buat

Liana Majid said...

dear.. selalu kalau lepak kat bagan lalang msk restoren mana?
selalu turun sana tp beli ikan fresh jer hehehe..

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Liana => selalu lepak Senandung malam tu jer...

Related Posts with Thumbnails