Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, December 1, 2008

Pasal... MEDIU Mem-boling

Tarikh: 28/11/2008
Lokasi: Boling Alley, OU
Masa: 9.00pm
Kehadiran:
Kamal & Kamal's Partner in Crime; Elis
Shah & Shah's Other Half; Fiza
Awein & Hubby; Mael
Kak Syarifah & Niece; Salwa
Tariq & Cousin, Waleeq
Farid (Kamil)
Fauzie (Jambu)
Adam (alif::dal::mim)
Encik Ahmad Zakaria
ZwanZwan
Me!


Muka-muka tak sabar nak mula main boling


"Sila pilih bola yang berpatutan beratnya ye", pesan Encik Ahmad kepada Tariq


"Kita kena kalahkan kumpulan lain untuk dapatkan FREE lunch seminggu!" - Fauzie


"Remember... 1st, JIHAD! 2nd, JIHAD!! 3rd, JIHAD!!!" - Tariq


"Beginilah cara nak pakai sock ya' kawan-kawan" - Adam


Let's Bowl!

1 comment:

oliole said...

cutenya gaya u buat peace tu...macam menari ballet...

Related Posts with Thumbnails