Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, November 9, 2008

Pasal... Me! in Tudung

Salam,

Dulu me dok janji-janij kat Zeavia nak letak gambo me pakai tudung. So here it is... Jangan gelak ye.

Ni 'uniform' me di tempat kerja...


Ni me dukung anak Maria.

Nawfal mmg good boy. Ikut hati nak jer bawak lari balik rumah kami,
tapi karang mak dia saman plak.
Kui Kui kui.
Nampak sgt me tembam. Tapi pipi tu pipi original tanpa kolagen, tanpa vit C, tanpa botox, tanpa implant ya'!


And this is me... Muahahahahhaha...

*gegambar ni diambil masa event Buka Puasa Terato.Com yang lepas

5 comments:

adha said...

so sweet ko pakai tudung...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

adha: sweet ke? kalau tak pakai sour le? kui kui kui...

adha said...

sweet gak tp nampak lebih garang... heheheh

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

lebih garang kan? muahahahahah...
yeah bebeh yeah!

fara mustapha said...

sweetnyer aznie pakai tudung...suka tgk....

Related Posts with Thumbnails