Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, November 9, 2008

Pasal... Dialog Dan Gambar

Salam,

Tgh belek gambar then terPK idea giler ni... Enjoy...

Aan: Sayang, ni apa kes pengantin yang ambik gambar tetamu ni?
MrComot: Lah, I ingat you yang nak ambil.
Aan: La... I ingat you yang nak I ambil.

Me!: Assalammualaikum, Aan... nak minta tolong ambik gamba.....
MrComot: Alamak, macam mana ni Sayang?
Aan: Takpe! You tunggu, let me handle this! Amboi Tatty ni dah lebih....

*jangan marah Aan... gurau-gurau jer...

2 comments:

Aan Andes said...

Hahaha tatty ni kelakar ok. Ntah bila ada gamba ni :P

Me nak original copy!

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

nnt me minta Azwan burn dalam CD dan hantar kepada korang. InsyaAllah.

Related Posts with Thumbnails