Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 11, 2008

Pasal... Plan Nak Pi Jengjalan

Salam,

Disebabkan budget ciput jer bulan ni, tapi hati meronta-ronta nak pi jalan jugak sbb dah abih assignment, me dah aim 2 tempat ni.

1. Bukit Takun
ref URL: http://www.putraclimb.com/2008/11/bukit-takun/
Piccy:


2. Kuala Gandah
ref URL: http://www.journeymalaysia.com/MR_ecenter.htm
Piccy:


semua tempat ni boleh pergi balik hari... :D

6 comments:

Aan Andes said...

Me vote for kualan gandah sbb ada air hehehe.

Kuala gandah tu kat mana?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

aan => kola gandah tu dalam 1.5 ke 2 jam driving dari KL jer...
bleh naik gajah.
wooohooo!

adha said...

nak ikut bole?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

adha => boleh aja. bawa Anis sekali.
hebat kecik-kecik dah naik gajah.

Siberkop said...

Kuala Gandah nice!

Dekat2 situ ada ladang sang kancil/pelanduk sekali.

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

sibercop => sang kancil? hm... bleh tgk kebijaksanaan sang kancil nnt :D

Related Posts with Thumbnails