Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, November 8, 2008

Pasal... Setan Dah Merasuk

Salam,

Sepatutnya now bleh susun tugasan jer. Dah bleh summit esok dgn senang hati. tapi entah mana hilang otak hari tu, me bleh tak save kerja yg me buat. Habis report 4 muka dgn gambar-gambar hilang.

Angin tok sah kata la, habis meja komputer ni me hempuk! mmg setan dah merasuk ni! astaga... kesian ZwanZwan melayan isteri dia yang tetiba jadi makluk api bertanduk, berekor warna merah ni. Ai...

But knowing him, dia sure akan sedaya-upaya tolong... cuma sayangnya dokumen yg tak pernah disave, tak akan boleh direcover balik... Note that Nil! Ai... Ai... Ai...

So here I am, meluah perasaan kat sini. Satgi dah sejuk, me sambung la buat semula... Good lord, I need some Baskin to cool me off...
Thank god we have 2 pints now :P ... Naik balik la berat camni. Hahhahahahahahaha

5 comments:

mrs hafiz said...

hangin mcm me la..
tensi oo..
sib baik hubby kita dua ni jenis cool majang kan :)

kamal said...

tu lh... len kali save dlu...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

maria: tu la. Allah maha adil, dia pasangkan api dengan air *batting eyelashes

Kamal: iya, iya. i've learn my lesson. the hard way...

Aan Andes said...

I likey pic yg dukung nawfal tu. Nampak tantekkk sgt ur cheekbone.

Ps: Suka cheekbone tinggi2 ni mcm renee zelweger :D

Aan Andes said...

alamak salah tempat nak komen. nak komen kat entry atas tu uwaaa

Related Posts with Thumbnails