Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 25, 2008

Pasal... Chup Dulu!

Salam...

Muhammad Ariq vs. Ethan Ariq

Nurul Arissa vs. Emma Arissa


Mana lagi best?

Ikutnya nak kekalkan initial EA-EA anak-anak kami.
Macam Abang depa, Ewan Ariff kan?
Dengan 9 character tiap seorang.

Just lebih baik letak nama Nabi depan tu, dan Cahaya...
ZwanZwan pun suka macam tu. Cuma bab letak nama ni, dia lebih mengikut dan tak banyak cakap since yg mabuk, muntah, pening, edema, labour pain, berjahit, berpantang tu me tanggung.
Lagipun he should be happy, nama dia sah-sah akan appear lepas nama bebudak tu everytime, kan ZwanZwan, kan, kan?

Tapi, kot lah... depa berkawan dengan orEng-orEng putEh, kang pelat dan rosak nama depa kena panggil.
Nama me Nurul pun depa sebut... Nuu-Ral, apa kes?

Why me letak nama ni?
Sbb so far ramai la plak yg pregnant.
Better booked sesiap takut ada yg tersama... heheheh

But, who am I la nak halang orang kan?
Macam kes my cousin... Abang Seri... Nama anak dia lebih kurang jer nama Ewan...

Sazwan Arif vs. Ewan Ariff

(perhatikan huruf yang me boldkan)

No no no!
Belum ada isi lagi.
Sabar... Me kata 'Tahun Depan', that's mean tahun depan. Bukan end of this year, bukan sekarang... ada paham? :P

Takut... kalau-kalau kehilangan lagi. Cukup 2 saja lah tahun ni.
Badan me bleh terima, hati me bleh terima, tapi minda me dah cukup kena torture... OK?



Me pasang lagu ni smlm dalam keter... tetiba sampai part bawah ni, aisay, meleleh plak air mata windu kat Ewan...

N'sync - GONE


I've been sitting here
Can't get you off my mind
I've tried my best to be a man and be strong
I Drove myself insane
Wishing I could touch your face
But the truth remains

You're gone..
You're gone..
You're gone
You're gone...you're gone.. you're....
Gone

Ohhh...

Oh what'll I do
If I can't be with you
Tell me where will I turn to
Baby where will I be
Now that we are apart
Am I still in your heart?
Baby why don't you see?
That I need you here with me
Oohhh...

6 comments:

adha said...

mudah2an tercapai hasrat ko tahun dpn.. :)

Aan Andes said...

Me have the same dilemma tatty!!

Me pun plan2 je, takde isi tahun ni. But mcm u lah..

Nak ZE for girls Zahra Elisha and Zahra Elena atau Nur Zahra and Nur Elena. Me sukaaa sangat nur zahra sbb ada nur kan but nnt tak matching untuk 2nd girl haha (mcm la confirm boleh dpt 2 girl kan :P)

Ok ok, kalau for u, me will vote for EA but Arissa ada maksud tak? Kalau ada, ok lah..kalau takde, nnt takde langsung pulak kan. Confuse confuse..

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

aan: tu la... nnt nak tanya pak arab cerdik pandai kat sini...
kot arissa no makna, tukar arina ke, alakazam ke... hahhahahahha

del: makasih!

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

alahaii..siannya..

iAllah...everythings will be ok next year kan??..banyakkan berdoa k..

~simpathy mode~

mrs hafiz said...

EA for girl

kalau ur baby boy plak, MA ok sket kot.. hmm tatau la tatty.. hehehe :)

Siberkop said...

Nak letak nama anak,

Yang Hensem Bin Mohd Henzman

atau Yang Hensem Mohd Henzman.

Related Posts with Thumbnails