Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 24, 2008

Pasal... Hari Minggu

Salam,

Jumaat pergi rumah MIL. dia nak bertolak ke Kelantan.
Then pi pasar malam. teringin nak makan ayam percik ni, tapi tader rezeki... beli corn in cup jer...
Malam tu pi 222 lepak ngan bebudak terato. Imran, Bob, Fariza, Sarip dan Mael dgn cerita terkejutnya.
Lepas tu pi A&W layan eskrem.

Sabtu..
pi pejabat lawyer untuk ambik surat tukar nama rumah kami tu.
then ingat nak makan hometown yong tau foo tapi kami sampai awal setengah jam.
so melencong ke kedai lontong klang. ngap lontong dan nasi lemak.
lepas tu kena tinggal sensorang sbb ZwanZwan pi ambik gambo org kawin.
tido sejam then bangun layan tropico sampai maghrib. hahahahaah...
dinner lauk yg MIL tapaukan malam sebelum tu. masak lemak daging dan masak lemak jantung!

Ahad..
ZwanZwan bangun awal buatkan pancake. then me minta dia beli barang nak masak nasi lemak.
then dia pi bukit belacan lagi sambung ambik gambo. me lepak rumah tgk ANTM cycle 11 sambil-sambil masak sambal tumis sotong dan nasi lemak...
dah petang ngantuk, tido lagi... then dengar ZwanZwan balik. mengelupur me goreng telur ngan celup kangkung. reheat nasi then makan! Fuh, cubaan ke2 me berhasil. sambal sotong kali ni menjadi! alhamdulillah...

hm... tu jer la xtvt hari minggu me. bosan kan? next week hari jumaat malam sabtu boling ngan bebudak opis. balik kena rush masak chili utk makan ngan hot dog time hari keluarga opis ZwanZwan... sempat ke? hehehehe...

Woooops! jumaat ni juga ada final exam! Ya Allah aku tak buka buku pun lagi.... demmmm!

2 comments:

adha said...

wah masak nasi lemak ngan sambal sotong... sedapnye... sejak anis BF ni, aku jarang mkn nasi lemak kecuali da teringin sgt.. pas tu bergelas2 la aku telan air suam.. kalau tak, anis kekembungan la jawbnye...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Eh, tak bleh makan nasi lemak ke? huwaaaa dgn Ewan dulu, hari-hari jugak la makan nasi lemak + paru/sotong/telur... NIKMATNYA!!!

hahahahhaha... mmg time me pantang dulu, OUT-LAW sungguh!

Related Posts with Thumbnails