Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, October 28, 2008

Pasal... malas, ngantuk & Nak makan apa

Salam,

So balik Penang aritu. Nothing special. Just masa ulang-alik Kepala Batas - Teluk Kumbar naik feri jer. Seronok!

Then makan nasi pak taat. nasi lemak ikan masin. laksa maktam masak. rojak buah tepi pantai. makan-makan-makan-makan... dah naik sekilo! hahahhahaha...

malam 1st hujan lebat! malam ke2 ok jer... tapi sepanjang hari sabtu tu, panas... sampailah ahad time kami balik. tak tempuh hujan langsung sepanjang jalan.

balik rumah, kemas mana yg patut, buat esemen. aiyok! tak siap lagi!

now kat opis... rasa malas, ngantuk... rasa nak berguling atas lantai ni then peluk bantal dakap dan Zzz...

So... nak makan apa malam ni?
Susah betul nak pk nak masak apa utk makan malam. not that ZwanZwan cerewet. dia masak telur masak kicap pun dia kata sedap.
just nak masak something special, yg best skit, tumpang ada mood rajin ni. hehehehe

ingat nak masak nasi ayam, then jumpa resepi nasi tomato, then nampak gambar laksa, teringat laksa lemak....

tepon ZwanZwan, tak angkat plak. ada yg masak semua ni karang!

tekak oh tekak, engkau nak makan apa?
pewot oh pewot, engkau nak makan apa?
nafsu oh nasfu, engkau nak makan apa?
Zwan oh Zwan, engkau nak makan apa?
Znil oh Znil.... engkau nak MASAK apa?

2 comments:

mrs hafiz said...

syoknye dpt makan rojak/laksa tepi pantai... rindunya saat2 itu.. hehe..
last time pi, masa tgh ngandung, siap 3 mangkuk laksa aku belasah

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

maria: 3 mangkuk? fuuh beshnya!
ajak la Mr Hafiz bawa lagi. sure the little hero tu pun enjoy sama.

Related Posts with Thumbnails