Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, October 22, 2008

Pasal... Nak Pi Utara... Lagi

Salam,
Sejak 2menjak ni... Asyik pi utara jer...
Hahahaha. Jgn komplain. Pergi jer...
Ikut plan, Jumaat pepagi buta akan berkonvoi dgn pasangan pengantin baru, Khairi & Lili (Khairi tu lebih kurang macam kembar Azwan kat opis depa :P) pergi Kepala Batas untuk kenduri kawin adik boss depa. Depa akan sewa hotel, while kami akan lepak rumah Tok Baseah.

Tapi pk-pk balik, jauh giler tu nak kena seberang jambatan, minyak, tol... hm... tgk dulu camner-camner...


Tgh hari Jumaat akad nikah. Esoknya kenduri. So... ingat nak bawa depa pi makan nasi kandar terangkat terbang kat kedai Pak Taat. Harap ada kesempatan...

Balik ke sini insyaAllah dalam Ahad kot. Niat hati nak melencong ke Pangkor... lama tak pi sana... tapi tgk la camner dulu... hehehehe...

pic taken from: http://www.johnnyjet.com/home.asp

budget kena jaga. bulan 2 nak bayar roadtax keter. maintainance rumah pun byk tak bayar lagi.. kui kui kui...

3 comments:

irasilver said...

eh beb!!! hello!!! Tak sangka u pun blogger! :P

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

salam... dah lama terjebak :D

blog best! bleh merapu, terperasan-tan sengsorang hahahhaah

mrs hafiz said...

:p me pun rasa mcm nak cuti panjang, tp lom trasa nak pi beach walaupun me suka sgt beach.. kene cuti gi tempat lain kot.. :(

Related Posts with Thumbnails