Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 3, 2008

Pasal... Weekend Yang Penat

Salam,

Adeh. Penatnya membawa ke hari ni. Semuanya berasal dari hari persiapan kat opis utk big shot mai melawat. Then tak cukup tido, tak cukup rehat. Then kelas. Then pi kenduri-kenduri-kenduri. Then buat tugasan sampai lewat pagi. Then esoknya kelas lagi, then kenduri... then naik lepak kat awana... then singgah makan nasi lemak mali. then balik rumah...
ingat tanak mandi tapi pk mandi sekali jer, trus kensel.

Nasib baik la ZwanZwan rajin tolong kemaskan rumah, sidai baju... Auw... Eh! "Now, what is that you want ZwanZwan... hm..." (sambil memandang ke muka ZwanZwan dgn pandangan penuh suspicious)

Ai, I need to pergi bercuti somewhere. Niat dihati nak pergi Bagan Lalang. Buat BBQ kat sana... ada ke yg nak join? Tapi ada kelas plak Ahad tu......... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Apa korang rasa kalau suami korang kata mcm ni...
"awak belajar la masak biawak salai. isteri Joe Bloke tu pandai masak biawak salai".

seriusly, for me, me rasa 'offended'. Hai... selama ni me dok masak memacam, tak cukup lagi ke? i mean... nak masak 'biawak salai' tu sonang jo... lagi senang kalau ZwanZwan, minta Joe Bloke tu bgtau isteri dia, masakkan 'biawak salai' tu utk awak ye. awak bayar la upah nnt.

Why? sbb isteri awak ni nak merajuk. tanak masak untuk seminggu. kalau masak pun me makan sorang je... oke dokey?

4 comments:

Pixel of Reality by turbokit said...

Lapar ler aku minggu nie...

mrs hafiz said...

pergi la bercuti cik noi!
ikutkan ati kita, kita nak cuti lg ni..
bosan la keje..

Aan Andes said...

Hahaha me get the situation tapi nak tanya, betul ke nama menu tu biawak salai? And biawak betul ke?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

ZwanZwan: served you right! :P

Maria: mmg nak pi tapi mlm td dpt sms dr my mum kata dia dah apply cuti jumaat ni so kenalah balik Melaka...

Aan ngantin bawuuu: saja je letak 'biawak salai' tu. untuk meng-sarcastic-kan keadaan yang sedia sarcastic!

Related Posts with Thumbnails