Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, September 16, 2008

Pasal... Nak Baby

Salam...

Sana sini cerita orang beranak.
Sana sini cerita isteri mengandung.
Sana sini tv tayang cerita pasal baby.

Seriously, bendalah ni buat me rasa nak ada baby, NOW!

Tapi... macam biasa ada tapinya...

Tapi me baru mula kerja. Kontrak plak tu. Nak kompom pun lepas setahun.
Tapi me baru pasang IUCD yang tahan 3 tahun.
Tapi me takut kena MS teruk macam dulu.
Tapi me serik asyik dapat baby 'trial pack'.

Camner tu?

Tapi, betul, kot ada bleh yakinkan me kalau me ngandung lagi lepas ni, me takan kena macam dulu, malam ni jugak me nak conceive :P

Ada ke? Anyone? Anybody? Somebody? Nobody? Hm.........
picture from: http://just-cartoons.com/blog/

8 comments:

i'm ソソ said...

jangan terlalu push diri sendiri...rileks...insyallah tuhan akan bagi yang terbaik...

mrs hafiz said...

give it a try babe!
hmm kalau me tempt u, sure rasa apa u rasa..me takut nak comment pape yg boleh hurt ur feelings actually..
but i do hope things will turn out good for u..n zwan..

farah sr said...

InsyaAllah,
Tuhan akan makbulkan..

Noy said...
This comment has been removed by the author.
Noy said...

Wow..trpanjang lak komen.he3x.all d very very best 2u n azwan.

Noy said...

Noy pun akan traumatized like ur.i think dats normal way of coping.if u do want to hv a try,find some antenatal tests dat help detect normal fetal growth.kalau tak silap,amniocentesis cud help.kat brunei takde.waktu noy kat uk,ader few mums-to-be yg go thru.doa selalu.tatty..myb at times we need to change a lil to grab a better perspective of life.nwy,ur a strong woman.i bet u can deal wif more challenges.

MamaMencah said...

InsyaAllah...Tuhan Maha penyayang dan mengasihani.Tak salah u rasa cuak camtu, cuma teruskan berdoa dan bertawakkal. Setiap yg berlaku ada hikmahnya. All the best!! (kerja keras sikit memalam beb! hahahaha..)
kiddin'

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Hehehe korang... malu I... :P

Iya kena kerja 'overtime' skit tapi tahun depan, insyaAllah.

Tahun ni kerja elok-elok, kumpul duit, bleh dapat treatment terbaik utk baby, utk me... senangkan kerja ZwanZwan, insyaAllah.

Then bila duit banyak lebih boleh pamper baby semahu-mahunya... insyaAllah.

Takpe-takpe korang jgn bayangkan diri ditempat me, cukup me jer yg kena... korang doakan yang terbaik utk awak, utk me, utk semua dah cukup baik, insyaAllah.

Cheers~

Related Posts with Thumbnails