Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, September 15, 2008

Pasal... Buka Posa

Salam,

Setelah meng-up topik lebih sebulan utk xtvt buka puasa dengan memember terato, sabtu lepas terlaksana jugak...

sepatutnya 30 orang tapi ada yang kensel last minit... so tak bleh salahkan depa sebab depa dah bagitau awal-awal. Tapi ada juga yang jenis tepon, sms, email, ym sehari sebelumnya beriya la kata nak join, sampai harinya buat bodoh bisu diam... (yes you know who you are! shame on you! next time ada xtvt awk bagi nama, saya tak akan kira! bleeek!)

namun tak real la kalau tak ada drama bila dah reramai ni. patut dapat 3 meja tapi encik-puan manager restoran tu 'jual' meja kami kepada orang lain sebab so far total count yang datang 18 jer. (henzman, Sue, SueN, Sarip, Fariza, joe, alia, ganz, faz, jazli, muaz & wife, manzek, wanie, siluman, didie, ZwanZwan, Me!) siot kan? tak pasal-pasal kena minta kerusi, susun rapat-rapat bila last group sampai. terukkan?

menu makanan banyak tapi me tak pilih, ZwanZwan yang ambilkan. so far, OK la...

Dura, Fahmi, Maria, Imran dan 2 adorable little hero sampai ngam-ngam waktu berbuka. Tapi tetiba me nampak Maria dukung Nawfal dan hilang... me panik jugak, manalah dia pi. Imran pun mencari. dia risau TERhilangkan isteri orang :P. lama skit nampak Maria datang. Oh dia pi solat.

Mereka yang join xtvt kali ni, memang besh! kepala sempoi! nanti 'piknik raya lagi lah', korang join ye..?

gegambo...

6 comments:

mrs hafiz said...

ala, kalau blk lmbat sure leh posing depan tu ngan korang :)

terhilangkan isteri org? me pergi dgn didie tau.. didie siap bbsit baby kita..

Axlan Nur said...

wullamakkkkkk.....

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Maria : oh pi dgn Didie ke? tak perasan plak Didie pun ilang. Siluman la... bz berborak sampai partnenr dia ilang pun tak sedaq... isk isk isk...

Azlan : saya dah ajak awak, tp awak tanak... takpa, insyaAllah tahun depan ada...

akutaktahu said...

erk..mengapakah sy yg dipersalahkan...

huhuhu

erk..takde ke gambar lain?
gambar me tgh dukung nawfal ke =p

mrs hafiz said...

incik siluman ni kan, teringin nak baby ni....

Siberkop said...

Kak, Nak gambar yg lainnnn :D

Related Posts with Thumbnails