Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, September 23, 2008

Pasal... Lagi Rahmat Ramadhan & Syawal

Salam,

Terima e-mail ni pagi tadi. Alhamdulillah.



السلام عليكم ورحمةالله وبركاته

With regards to the above, please be informed that the office will closed from 29th September 2008 (Monday) to 3 October 2008 (Friday) as follows:-

............................

Since the university has given unrecorded leave on 29, 30 September & 3rd October.......................


Walaupun tak balik Penang atau Melaka tapi boleh guna waktu tu untuk kemas top to bottom rumah, pasang langsir, cadar baru (WoooHooo!) dan yang penting sekali, MENGPERGUNAKAN TaTak Ino untuk buat kuih. Dia dah sound nak buat Almond London. Yay!

Tahun ni macam biasa, me akan buat kuih main-main me. Tahun ni juga me tambah lagi satu kuih main-main. Nak buatnya simple giler! Tapi hasilnya... isk isk isk... Kompomlah anak, anak buah, anak tekak korang suka... I know mine did!

2 comments:

mrs hafiz said...

bestnye dapat cuti..
maria kerja 3 hari tu, tak blk mana2 pun kot.. rasanya lepas org balik dari cuti raya, baru me nak cuti kot..
tatty, bila wat open hse?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

open house?
insyaAllah 11/10 sempena 100 hari Ewan pergi. tapi bukan kat rumah kecil kandang kucing me tu... kat rumah MIL. ala awak pernah mai dulu, masa kenduri.

nnt dah kompom semua, me letak map sini :D

Related Posts with Thumbnails