Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 24, 2008

Pasal... Macam Tak Percaya

Salam,

Semalam lepas mengisi mana yang patut, terus pergi mengeluar. Keluar separuh niatnya. Bila tengok macam tak percaya. Betul ke bilangan tu. So kelip-kelipkan mata sepet me ni. Eh betul la...
Then kaut setengah, nampak yang belen... Woish! Betul ke ni? Dasat. Kemudian, malam tu jugak, lepas pegang tak lebih dari 3 jam, separuh dari setengah dah hilang. Tapi bila tengok rekod yang ada, masih macam tak percaya...

Pagi tadi, jumpa CD mp3 dalam kotak bebarang me dari CfBT. Ada 3-4 keping. Tak ada label. Masuk keter pasang tgk... Auw... lagu best!

Dengar-dengar-dengar... sampai kat lagu Estranged; Itu Kamu. Teringat me selalu nyanyi lagu tu kat Ewan dengan lirik yang 'dirosakkan'.

"Kau terindah, masih ada, yang ter ENCEM, itu Ewan"

Hehehehhehe...

Resepi Kuih Main-Main 1

1 bar cooking chocolate
1/8 bar butter
wee bit of salt
2 cups of Rice Krispies
paper cup
untuk hiasan boleh guna ceri, coloured chocolate rice, badam dicincang... whatever la.

caranya:
cairkan coklat dan butter dalam double boiler. tambah garam. bila semua dah cair, campurkan rice krispies dan gaul bagi almost semua disaluti coklat. spoon it up dalam paper cup dan tabur hiasan. bagi betul-betul sejuk then masuk tapawe.

tahan sebulan.

good luck!

4 comments:

i'm ソソ said...

noi
datang ke blog saya ambil kad raya...
(tak sempat nak pos sebab posmen dah nak bercuti...hehehehe)

mrs hafiz said...

bonus ke cikz?? heheheh

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

heheehhe... salah reply plak.

saw saw lady: satgi saya ambil.
makasih

maria: bukan bonus. baru kerja sebulan setengah :P
duit... duit Ewan...

Related Posts with Thumbnails