Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 21, 2008

Pasal... Ulang-Ulang-Ulang-Ulang Tahun


Salam...

HePi 4TH WeDDiNG aNNiVeRSaRY
to MoHD aZWaN & NuRuL aZNiL

Moga perkahwinan kita berkekalan, bahagia, murah rezeki dan dikurniakan anak (lagi) yang soleh dan solehah...
Amin

(masuk bakul angkat sendiri)

7 comments:

Aan Andes said...

Wahhh congratss Tattyyy!! Cepatnya masa berlalu kan, tup2 dah 4 tahun.

May all ur dreams come true and the marriage stronger each day!

Axlan Nur said...

epi aniversary lah!

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

aan => cepat kan? rasa mcm baru jer pi masjid india pakai inai.
mcm baru jer buka pintu rumah nampak azwan bergayut kat pintu grill... heheheh

tapi tak syok part sambut ber2 balik. takpa la... paling koman tahun depan dah ada isi dalam kot, insyaAllah..

cikideng dong dang => makasih!

Nieza Ishak said...

Aznie & Azwan ,

Happy anniversary ......

MsAnak said...

Sis Tatty!!Bonne Anniversaire! Hehe. InsyaAllah akan berkekalan hingga ke anak cucu. Time flies.

mrs hafiz said...

congrats tatty.. happy anniversary!
insya Allah tahun depan sambut ber3 ya.. muahhx

akutaktahu said...

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan kepada puan tatty n en azwan..

mg berkekalan hingga ke akhir hayat dan beroleh rezeki yang banyak

siluman

Related Posts with Thumbnails