Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, August 26, 2008

Pasal... Wait a tick!

Salam...

Tadi masa nak parking keter, me ambik side byk sgt, then bergesel... no it's more like tayar depan keter belah kiri panjat divider then sreeeeeeek sepanjang bahagian bawah ke2 pintu... then tayar belakang naik divider tu then debum, turun bawah balik.... OH MY GOD!

mengelupur me masuk parking and keluar tgk keter. Buka pintu nampak berterbangan serpihan cat luar dan dalam keter... Ya Allah, this is not how I want to start up my day... ni balasan smlm marah kat Bob Gavin. Huk huk huk... Allah bayar cash.

Anyway... dalam petang satgi kot, insyaAllah me load gambar 'bungalow' Ewan. Tak siap lagi... tak susun batu lagi, tak tabur pasir Pulau Beras Basah Langkawi lagi...

Hari ni ada training. 2 hari. Hm... tak ingat bila last ada training sepanjang me kerja. Wait a tick! Tak pernah pergi pun training... huhuuu... Now dah jadi tukang jaga tepon, kena la plak...

Oklah, got to go... masih terbayang serpihan cat halus berterbangan masa me buka pintu keter... adoi la... sedihnya...

2 comments:

WoOZP said...

Halamak... pagi2 dah jadi benda ek?
Rilek tatty ek... adala hikmahnya tu...

To cheer you up, ingat je kes Mr. Babiker... hahahahahahaha!

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Tersedak Mr Babiker kat nun disana tu...
hahahahhahhahha

Related Posts with Thumbnails