Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, August 19, 2008

Pasal... Opis Baru

Salam,

Now lunch hour. Depa tutup semua lampu, halau semua keluar. kui kui kui.
Setengah hari pertama sangap giler. Me siap terlelap 2-3 kali, tp berjaya di-cover la sbb tudung besar kan... hahahaha

Then bos panggil, dia bagi job. Giler besar job ni. Seriusly... me terkejut.

Tapi ada masalah. Me dah biasa kerja kompeni kecik. Org ketuk me jalan... ketuk jalan... kat sini nak me jalan jer trus takyah tunggu lampu ijau... tak bahaya ke? kot kena rempuh ngan beskal nanti? hehehehe

Yg tak syok, mamat yg sepatutnya bawa me round berkenal-kenalan dgn staff sedia ada tak do so... so me ti do la ti... i mean so me menggagau cari who is who.

Deadline friday ni, me half pun tak siap lagi kerja. Esok baru start mengelupur.

Kot-kot me gagal sini, bleh tak me balik ke CfBT? Depa terima tak me lagi? Kui kui kui...

5 comments:

akutaktahu said...

ya ustazah tatty
selamat datang ke universiti madinah cawangan shah alam,malaysia

hehehehe


tahniah...mg beroleh pengalaman baru yang hebat di sana!!

siluman

Noy said...

taknak keja cfbt kat brunei?they do have few site offices here

mrs hafiz said...

tatty kje mana now? hmm.. x besh ke? ala..camne ek
balik tempat keje lama? ;)
gi carik tempat baru yg lain la.. kalau x besh k..
papepun sabar dulu .. mana tau kot esok lusa leh suaikan diri.. hmm

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Siluman : cis, berbiasa sungguh panggilan mu pada ku. kui kui kui


noy : boleh aja, tp sayang nak berjauhan dgn ZwanZwan

maria : entah la. harap bleh blend diri dgn sini. sayang tu nak tukar, opis dekat. kalau jem 15 minit jer dr rumah, dan dekat lagi senang nak melawat 'rumah' Ewan. :P

Axlan Nur said...

baru berapa jam dah nak balik opios lama.... kejutan budaya ke... takut tengok janggut ekkkk

Related Posts with Thumbnails