Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 11, 2008

Pasal... Yang Pertama dan Terakhir

Salam...

Gambar-gambar ni diambil oleh orang yang sama, kakak ipar saya, Kak Nura...





gambar pertama Ewan pada hari pertama dia dilahirkan
dan
gambar terakhir Ewan...

9 comments:

mrs hafiz said...

:(

i'm ソソ said...

arwah macam sedang tidur aje...aman...
kalu awak tak boleh nak menangis kat rumah,
awak menangislah kat blog awak ni...
aznie, be strong!!!!

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Tu la, nampak macam tidur.
Peaceful. Tapi muka dia kecut skit la... Muka Ibu dia jugak tak kecut-kecut... hehehehe...

adha said...

hmm nampak tenang... dia da bebas dr kesakitan dia... ada jugak gmbr kenangan masa dia dikafankan.. aku tak de.. dan tak terfikir pun nak curik2 ambik...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

adha, bukan me yg ambil tu... SIL yg ambil...
me masa tu tgh merenung kosong jer...

sarahpia said...

tenang je dia sis...dah lepas segala derita dia...skrg dia tgh tunggu sis di sana....
sis go on with ur life ok?nanti one day sis akan jumpa dia juge...

ellyn said...

gmbr masa dia lahir sebijik cam muka u kan aznie...

Shensuke Nakamura said...

hai sis! takziah atas pemergian ewan..just heard this news from gbum..actually dah beberapa hari nak tanya pasal ni..but mcm x berani nak bertanya

hope sis dan azwan tabah okay..be strong k

al fatihah utk arwah

semoga roh nya di berkati oleh-Nya

pendixs

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

ellyn <= kan? mcm muka me kan? time ti FIL, SIL, MIL dah excited giler dah. dok kata sure putih mcm Nurul, sure putih mcm Nurul...

lepas seminggu bawah lampu, rentung trus! hahahhaha...

en Spendix <= takpe... me pun terlupa nak bgtau. kami OK, so far semua OK... alhamdulillah...

sawsawlady <= iya, me luah kesedihan melalui blog ni jer la... huk huk huk

sara <= insyaAllah akan jumpa dia kat 'sana'

Related Posts with Thumbnails