Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 28, 2008

Pasal... Terapi Doktor Ikan

Salam...

Semalam, macam biasa, lepas keluarkan gaji, me pergi shopping.
Then pergi makan. Belanja ZwanZwan makan kat Laksa Shack.

Lepas tu dia nak pi toilet. Me duduk kat ada tempat yg disediakan.
Then nampak 1 kedai. Dr Fish Therapy.
Macam menarik. Tunggu ZwanZwan datang then ajak dia pi sana...

Bayar, cuci kaki... then pilih tempat yang hujung sekali dan rendam kaki kami dalam tu...

Seronok ikan tu makan.
Mula-mula rasa geli yang melampau-lampau. Lepas 3-4 minit dah rasa biasa.
Rasa macam kena semut-semut lepas duduk lama sangat.
Depa berebut-rebut makan kulit mati, terutama yang celah-celah jari kaki.

Syok kan ZwanZwan? I know you like it. Sama macam yang saya belanja awak pi urut tu. Huhuhuhu

Untuk gaji bulan depan kita pergi manicure & pedicure pulak ye ZwanZwan. hehehehehe...
Bulan depan-depan tu plak kita try waxing ye... hahahaha!


No comments:

Related Posts with Thumbnails