Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 29, 2008

Pasal... Tangan tu...

Salam...

Giler posting me hari ni... maklumlah kerja dah abih! Yay!

Me tepon ZwanZwan tadi. Alahai dia demam. Dia kata dari Isnin dah rasa nak demam. "Tapi dok hentam ais jugak", me bebelkan dia. "Dah la semalam berembun". Macam biasa la dia bagi alasan dia... iya iya awak jer la betul.

Lawak! Kesian tu kesian tapi lawak kalau ZwanZwan demam. Kejam ke me? Yes...

Kalau me demam, dia sure hulur me ubat, air semua. Masa me demam susu dulu, dia la yang letak wet towel kat dahi me, baca 4 Qul kat bucu katil. Dah la masa tu Ewan kat sepital. Masa me pitam dulu, dia la terkial-kial cuba angkat badan debok me ni ke katil. Then dia la jaga Ewan... Hm...

Tangan tu... tangan tu...

Tangan tu, dia hulur tangan tu masa me nak masuk ice ring kat Sunway Pyramid. Me pegang tangan tu, trus me rasa, kalau tangan ni terus pegang tangan me, me tak akan jatuh selama-lamanya...

Time tu, I made a promise, me takan cari boipreng lain sbb tangan tu... tangan tu akan buat me rasa selamat selalu...


Tangan tu...


6 comments:

adha said...

ya tgn tu la yg membelai time suka dan duka...

esbradz said...

"Tangan ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Tangan ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…" - 'TANGAN INI' [Azuang Zaing]

-::YoursAbad! - Mirac!e Do Come True::- said...

so sweet....tu yg 1 in a million..hold on to dat hand tighter than ever..lucky u

mrs hafiz said...

ais itu ubat! ;)
me kalau demam, lagi byk melantak icecream.. ;p

WoOZP said...

Wah... ditangkap masa kat ice rink.

Saya masa cuba ice skating dulu jatuh tergolek - dan terseret sejauh 10 meter... Takde sapa tangkap... Semua tangkap gelak beramai-ramai je...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

adha => aah, tangan membelai time suka duka... :P

jazli => lagu unpublished AZ ye? nicey!

-::YoursAbad! => pegang kuat kang dia plak sakit... :P

maria => ice cream mmg sedap terutamanya bila ditambah choc syrup!

sarip => 10 meter? giler jauh. korang main skating ke, main gelongsor?

Related Posts with Thumbnails