Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 24, 2008

Pasal... dah kecik skit

Salam...

Tadi borak dgn Pushpa, cleaner opis ni.
Dia kata muka me dah kecik dari dulu.
Me kata la, mekap maaa...
Dia kata bukan...

She got good eyes! I mean, really goood eyes!
Me pakai baju besar pun dia tau samada me dah tambah or kurang berat. Dasat!
Sometimes scary...

A bit of me is hepi sbb dia kata me dah kecik skit, tapi me tau sbb apa me dah kecik skit...
Di tambah lagi dgn kes me jln kaki dari opis pi Jaya 33. hehehehe...
selain me dah kurang makan sampai dah kena gastrik balik. adeh!

Minggu ni tak pi gym. study-study-study!
minggu depan pulun... sbb tu last week me kerja area ni.
lepas ni kena redah jem federal hiway nak pi gym.

lepas tu pi langkawi... 'animun' ke sejuta kalinya... kui kui kui...


2 comments:

adha said...

huwahhhh... da kecik sket... best la.. tgu giliran me plak pas ni.. hehehehehe

mrs hafiz said...

waduh, sudah kurus kamu ya..

Related Posts with Thumbnails