Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, July 16, 2008

Pasal... Menjawab TAG si JZ

Salam...
Sapa yg tag me dulu tp tak direply, minta maaf.
Ni baru berkesempatan nak tag... dr JZ...




*nama timang²an anda,
=> Noi orang kampung me panggil me ni
=> Azni for my Hubby, my Mum, my Tok Baseah dan family terdekat
=> Tatty by bebudak forum TERATO

*anda seorang yang ......
=> nampak garang tp dlm lembut
=> bermulut laser tp hati baik :P

=> suka hide kesedihan dan kerisauan dgn ber-pok-pek
-pok-pek
=> senang memaafkan tapi never forget

*insan² teristimewa dimata anda..n y?
=> Suami saya dialah syurga, dialah kawan, dialah kekasih, dialah ATM :P

=> Arwah Ewan Ariff dia mengajar me erti sabar, dia bagi me peluang jadi Ibu

=> Mama dia besarkan me sengsorang, sabar dgn keras kepala me, bagi nasihat mcm kawan not like a mother

=> Tok Baseah dia besarkan me masa Mam
a kena pindah kerja. Ajar me jadi me sekarang
=> Mak Tam tanpa dia, me sure jadi betina, tak reti buat kerja rumah, masak semua :P

=> Ili Nur selalu tadah tinger dengar me ngadu ni, ngadu tu

*lagu² peberet.
=> me layan jer semua.
mcm sekarang dok layan Matahari (amuk), 1000 tahun (imran ajmain), Luv (janet), 4 minutes (madonna+JT), Dudu (tarkan), Hanya Kau Yang Mampu (Aizat), Farhana (jinbara), Low (flo rida) dan Tandem (Halcali).
Terbaru Can't Smile Without You (barry manilow)

*kaler² peberet
=> Awak nampak BIRU

*yu hate this kind of attitude?...
=> nak tipu tapi tak reti nak tipu. budusss weh!
=> berlagak. mcm saya sorang jer yg bagus
=> tikam belakang
=> muka buruk, perangai pun buruk. ceh!


*3 benda dalam beg?..

=> Motorola V8

=> beg transparent kecik (dlm tu ada pen, note book, pad, tisu, c
ermin, lipgloss, parfum, sepit rambut, wet tisu, getah rambut, lipliner, body balm, vicks)
=> kunci rumah, kunci opis & kunci keter


*kali terakhir kamu nanges?..
=> I should say masa azan zohor berkumandang 3 julai lepas tapi pada 10 julai malam tu just air mata meleleh jer la... so mcm mana nak kira tu?

*tag other 6 ppl
=> ni nanti dulu... malas...

1 comment:

mrs hafiz said...

ahkak garangz!! ;p

Related Posts with Thumbnails