Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 18, 2008

Pasal... Hayun Kaki Redah Je

Salam...

Rabu lepas... ada kelas belly dancing... (ala more on work out bukan nari betul pun)
Pukul 5pm dah kluar opis... tunggu teksi dalam 15 minit. bas rapid kl dah 2 lalu (siot time org tak tunggu byk plak dia).

teksi, byk yg tak berhenti sbb depa on call. 2 biji yg stop nak me bayar extra RM2. 4 biji nak pi kawasan KL jer...

ah! me dah fed-up. tepon Azwan dah 3 kali. percuma dia kena marah dgn me... kesian ZwanZwan.

Last, me hayun kaki redah jer sepanjang Jln Abu Bakar tu. 30 minit lepas tu dah sampai Jaya 33. Hambik ko...

Tapi bila PK balik, elok la jln kaki. Dah nak pi gym bersenam kan? Might as well jalan kaki, so kat sana takyah lari setempat depan tv tu... Jalan kaki kat Jln Abu Bakar tu lagi syok, ada bunga, ada pokok rambutan, ada pokok nangka, pokok mangga... ada sampah... er... yang penting udaranya nyaman. Rasa mcm kat Taman Negara jer...

Hari ni, kalau cuaca besh, insyaAllah nak jalan kaki lagi ke sana... huhuuhuuu...

2 comments:

mrs hafiz said...

tatty gi gym ke? katner? camne fees dia?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

me join true fitness tu...
tp mcm rugi jer rasa, sbb just join yoga ngan belly dancing jer...

anyway, kalau nak pass free utk 7 hari bgtau me. bleh me hantar nnt. valid smpi 31 ogos ni jer...

Related Posts with Thumbnails