Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, July 16, 2008

Pasal... I know that Ewan knows that I know that he knows that


Salam...

So apa xtvt kami suami isteri lepas anak tader ni?

Bangun macam biasa... subuh... tapi tidur balik.
=> Selalunya terus stay siapkan barang, makanan dan baju Ewan untuk ke rumah MIL

Bangun semula pukul 6.45 - 7 then mandi, iron baju, bersiap. Terus ke opis.
=> Selalu dalam pukul 7.30 baru keluar rumah, lepas bagi Ewan mandi dan makan sambil
layan Shaun The Sheep

Sampai opis me dalam pukul 8am.
=> Selalu dalam 8.30 - 9 baru sampai sbb habis dekat setengah jam sarapan kat rumah MIL

Me balik opis pukul 5. Terus ke gym, layan treadmill ke, yoga ke, belly dancing ke... Then sambung kelas 'Group X' lain ke sampai malam.
=> Selalu dalam pukul 7.30 jer dah mengelupur balik. Takut lambat sgt ambil Ewan.

Kalau tak pi gym, me akan ambil bas turun Asia Jaya, naik Putra pi KLCC ke, Dang Wangi ke, gi jengjalan kat KL dgn Azwan.
=> Dulu kalau tak pi gym, sanggup lepak opis sampai 7.30 tunggu Azwan ambil.


Ada hikmah Allah bagi hidup kami macam ni. Dah nak 4 tahun kawin pun dapat balik peluang nak berhanimun bagai.

Whatever lah! I know that Ewan knows that I know that he knows that he don't mind kami pergi merayap merata tu, sebab dia pun suka merayap juga dulu... hahahaha...

Ni nak pi Langkawi lepas kenduri kahwin si Neena dah Jep kat Perlis ni... insyaALlah.

Plan dah lama, cuma sayang tak dapat pergi ber3. But I know that Ewan knows that I know that Ewan tak akan berasa ralat sbb tak sempat sampai sana... sbb dia punya tempat lagi besh! Jeles Ibu you...


gambar dipinjam dari: http://davegoblog.wordpress.com/2007/09/13/movies-for-a-deserted-island/

1 comment:

mrs hafiz said...

gi gym je tatty? leh la keep fit!

Related Posts with Thumbnails