Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 21, 2014

Pasal... Weekend Lagi

Salam,

Alhamdulillah, dah Jumaat...
Lepas tu 2 hari cuti bekerja.
Tapi esok kelas dari 8:30 terus ke 5:00pm.
Tugasan ada tiga, satu pun tak mula.
Sejak 'dapat kiriman' ni, me jadi malassssssangat.
Siap tadi terfikir nak tangguh study tapi tanak la... tangguh lagi kalu, bila tahun nak rasa jubah, hood, topi bagai, kan?!

Anyway... Selamat berhujung minggu...

OH sebelum terlupa, untuk menghindari stalker Ai yang bersahabat dengan syaitan tu mengikuti perkembangan Ai dan kembali menghantar syaitan-syaitannya kembali, Ai nak privatekan blog Ai ni. (Oli, Ai follow you!).
Makanya sesapa yang nak terus ikut meroyan bersama Ai, bleh comment sini email anda (no worry, Ai won't publish you email)...

1 comment:

erna said...

i nak follow..erna5974@yahoo.com..tq

Related Posts with Thumbnails