Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, September 26, 2013

Pasal... Lenses Den Botingkek-tingkek

Salam,

BZ
BZ
BZ

Dengan kelas dah nak mula next week... Harap Allah bagi kekuatan for me untuk jadi Isteri, Ibu, Pekerja dan Pelajar... insyaAllah, Amin.

OK, ni antara hasil kerja me i.e. dari menguruskan dokumen untuk dept procurement, meeting jawatankuasa, meeting rundingan harga, bla bla bla...
Soon nak tagging plak. Then arrange payment lagi.



Ni antara kamera-kamera yang dibeli oleh unit me. Kamera dan aksesori.
Sayang me tak minat kamera, kalau tidak sure dah tergedik-gedik nak pinjam. Ahaks!

2 comments:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Rizziela said...

wow... best tu kalau boleh pinjam2 ni

Related Posts with Thumbnails