Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, January 8, 2013

Pasal... Hepi 11th Month Elia Amira

Salam,

Lama sunyi sepi blog ni. Tader mood nak berblog sebab tak bleh transfer gambo.

OK, OK nak citer pasal ini budak kicik nama Elia Amira...

Semalam genap 11 bulan. Gigi dah ada 8 batang atas dan bawah. Tapi gigi depan ada gap la! ZwanZwan kata macam Madonna. Heh! I don't like Madonna :|
Sekarang kurang makan tapi kuat menyusu. Lepas dia menyusu dengan me, selalu pam sebelah dapat 6oz, boleh tinggal 1oz jer! Adoi, hebat anak dara ku ini. 
Now dah pandai geleng-geleng kepala bila tanak something atau bila melalak dan me tak angkat dia.
Semalam, nganga tengok rancangan 30 Minit Ustaz Don. Bila ada lagu time break iklan tu, dia pun gelek-gelek badan... wah wah wah~

Elia Amira in BoboiBoy's hat, hadiah befday Eiman Ariq.
Dah warming jangan main beg tu, tapi tanak dengar, sekali handle beg tersangkut dan dia tak boleh keluarkan sendiri. Dia melalak minta tolong. Sebagai Ibu yang kejam, Ai snap gambar dulu, rescue kemudian :P

Pis Yoll! Atas kerusi jati, kerusi pelamin me kawin hampir 9 tahun lepas.

1 comment:

Fara Mustapha said...

comel betul elia ni tau...geram tgk...mcm anak korea....

Related Posts with Thumbnails