Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 19, 2012

Pasal... Menjala Di-Ahad Hari

Salam,

Sabtu masak kari daging, baki daging korban MIL bagi.
Ahad tengah hari tu, me bancuhkan batter untuk buat roti jala.
Sampai mengamuk-ngamuk me bila batter macam tak best jer.
Last certeka siapa yang siapkan SEMUA roti jala tu?

Hero saya, ZwanZwan la!
Laki ko hader menjala kat dapur?
Oh, saya riak!!!

Ini hasilnyer.
Yang 3 segi, ZwanZwan lipat. Yang bergulung tu, me punya kerastangan

2 comments:

Lenny said...

wow! sangat impressive... FYI, i tak penah buat roti jala.... i tak tau pon nak buat roti jala....

mari malu dengan zwan zwan.. ahhahahahhahahah

Nurul Aznil said...

bukan u sorang jer.
ai ngamuk tu sbb bodoh sombong le.
kata bahan salah la, batter pekat sgt la, lubang acuan kecik la... semua salah, ai jer tak salah.

tu yg azwan take over... elok dia letak atas pinggan, sengeh-sengeh bini dia makan lepas tu. tak malu! :P

Related Posts with Thumbnails