Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 2, 2012

Pasal... Me-Lipid (3)

Salam,

Me-lipid makan report for day 3

Buka puasa: Air jagung tawaq-habiaq, ikan cencaru stim dgn halia, garlic cicah kicap-cili padi-limau, tauhu sumbat 4 ketul dengan salad yang banyak, buah tin
Late-night snack: Air pati kurma, 2 ketul tauhu sumbat dengan salad yang banyak lagi, ikan cencaru stim, ayam goreng kunyit (minyak sikit, tak sedap :P) dan 2 biji coqbadak sedap giler mak mertua buat dengan kulit terasa keledeknyer... I'll be deymm again!!!
Sahur: ayam kunyit, strawberries and cherries.

However, I was told my my Supplier, Cik Puan Lenny, buah pun tak bleh makan. Air-air manis ni lagi la kan... hancur luluh seh jiwa tak bleh makan buah... *sob *sob
Kiranya semua sumber SUCROSE kena banned!

5 comments:

::alifdalmim:: said...

ermmm...sis, kenapa kalau ambil AL ni tak boleh makan buah???.

Dulu ada gak org introduce kt sy suh amik benda nih..tapi tak mampu lg masa tu..

Nurul Aznil said...

itu la...
Azwan pun bising tanya kenapa tak bleh makan buah. sedangkan buah byk serat.

mengikut my mentor, buah ada 'gula' = sucrose yang mana adalah bahan sama terdapat dalam gula biasa.

nak cepat kurus kena burn put semua simpanan tenaga dalam badan.

gitu la KOT

::alifdalmim:: said...

haishh..buah la satu2 nya harapan saya selepas sy ni kurang makan sayur...hehehe

makdara TERdiva said...

noi, nak tanya..lepas ambik AL, ada apa2 side effect x?

Nurul Aznil said...

masa mula ada... org kata healing proses...
lepas tu tader plak.

if nak kira seluar baju jadi gedoboh lepas ambik, then itulah side efek dia :P

Related Posts with Thumbnails