Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, February 22, 2012

Pasal... Sejuk Beku

Salam,

EBM mula dihasilkan awal untuk anak kali ni.
Inilah my stok so far...

5 comments:

adex-aieda said...

rindu plak nak mengepam....heheheh...

oli said...

go go go...susu saya ni pemalu sikit...heheheheheh

Aan Andes said...

Banyak nya!! Bagus tatty! Me buat ala kadar je..hehe.

Elia mcm mana? Dia nak direct feed tak?

Nurul Aznil said...

adex-aieda : rindu? me yg seronok part extra kalori dibakar tapi tak tahan part bila boobies keras minta dipam... hehehehe

oli : malu itu elok, malu itu sebahagian dari iman.

Aan : awak ala kadar pun still fully on BM maaa. *clap *clap *clap
Elia if dgn me mmg direct. kalau dgn Azwan jer berbotol sbb Azwan tak mampu produce susu, bleh? :P

Amiizaa2001 said...

yesss:)
buat stok byk2 darling:)

take care ...:)

Related Posts with Thumbnails