Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, September 13, 2011

Pasal... Dipukau, Terpukau, Memukau

Salam,

Semalam ingat nak pi beli klip rambut, sepit rambut, cekak rambut... nak mengebat untuk kenduri sepupu kaedahnyer...
Tapi sedar-sedar, tengah bayar kasut dan baju-baju untuk hero-hero.
PELIK!
HERAN!
AJAIB!

kena pukau ke?

maka inilah hasil 'pukauan' semalam...
sepit, klip, cekak rambut jadi kasut,  baju-baju...

Baju sleeveless untuk Eiman dan shirt unta aktif untuk ZwanZwan

Perkataan surfing tu buat me tak pk panjang untuk merembat bayarnya time-time tu jugak!

4 comments:

Qhaifa Nur said...

ni mesti x habis shopping raya lagi..

Nurul Aznil said...

manade shopping raya.. ni shopping nak bergaya ngalahkan pengantin ni :P

Aan Andes said...

Ahaha..that's what happen when u r a mummy/wifey...tengok barang sendiri tak berkenan. Last2 beli utk org tersayang jugak :D

Nurul Aznil said...

Itulah... maka semalam me beli jugak 2 helai shirt for myself... tapi kat bundle jer... RM20 kah kah kah!
berkali-ganda harga baju depa. takpa la... utk yg tersyawang, tak bleh berkira ye dok :P

Related Posts with Thumbnails