Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, September 12, 2011

Pasal... 2 Mangkuk BesO

Salam,

AHAD~
Nak makan apa?
Minta ZwanZwan pi beli bebahan...

Cili blend, otak udang, kacang tanah tumbuk, belacan penang, gula, kicap, asam jawa, timun, nenas, sengkuang, kangkung, kacang panjang, taugeh. Gaul sesedap rasa...

Rojak petis SIAP! 2 mangkuk besO ni, kami anak-beranak makan... isk isk isk... Macam nak buat l agi jer hari ni. Nyum! nyum!

5 comments:

Nieza Ishak said...

tengok jerk dah terliurrrrr uwaaaaaaaaaa. bak mai semangkuk huhuhu

Nurul Aznil said...

huhuhu... boleh jer, tapi takut by the time sampai your place, mangkuk tu pun kosong...

makcik rehan KJB said...

sedapnya. meleleh ayaq lioq den tau...

Cikidong said...

woi!!!! sedap nihh!!!!

Lenny said...

mak aihhh... mmg menggoda betull.. terliur terus i nieh... sedapnyer!

Related Posts with Thumbnails