Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 11, 2011

Pasal... ni LAST!

Salam,

Yang dulu-dulu muntah muntah muntah. Tapi kali ni pening, pening, pening...
Macam migrain...
Sakit belakang. Maybe sebab hormon, maybe sebab xcden aritu.

Apa-apa pun yang kesian surelah ZwanZwan yang kena buat hampir semua kerja rumah dan Eiman yang di-ignore. 

JANJI TAU ZWANZWAN ni LAST! Me tanak dah lepas ni. Tak larat!!!

6 comments:

Aan Andes said...

haha..everytime mabuk mesti mcm tu, takmoooo dahhhhh. Tapi nanti2 nak jugak :P

Ps: Hang on, you can do it yeahhhhh

mar!ahaf!z said...

eh.. join aan ke? me tatau..

Nurul Aznil said...

Aan - ni last. if nak lagi ambik anak angkat.

Maria - dah join dah... tak sempat tunggu abih exam ogos ni. abih le buku kemana, minyak kapak kemana...

Lenny said...

huhuh.. ala.... nanti eiman tak cukup gang.... hehehhehe...

Nieza Ishak said...

tahniah ...
dah agak dah, asyik dok mual2 + pening tuee ... ;)

take care dear ....

mar!ahaf!z said...

:) bermula la episod ragam mengandung tatty, sabar ye.. anak2 comel sgt, tu la pasal :) haiish cant imagine i lak ngandung :P mesti asik mc :P pastu nak cuti 3 bulan.. haha

Related Posts with Thumbnails