Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 8, 2011

Pasal... XCDEN!!!

Salam,

XCDEN!!!!

Sakit tengkuk, sakit buntot!
Paling teruk... Dr Kamal cakap benda tak best.
Dengan si Berruk buat lawak bangang!

Nak mengamuk jer me hari ni!!!




4 comments:

Cikidong said...

sabor-sabor.. ada hikmah di sebalik kejadian... jangan marah-marah...

Lenny said...

huhuh.. tuhla Yang bgtau smalam... sebok i tanya u ok ke tak dier cakap dier tak tau...

are u ok dear? ni macam sandwich depan belakang je nieh... u and eiman ok tak? zwan2 ok tak?

take care okkkk

mar!ahaf!z said...

naper ni tatty? bila accident? pagi tadi? u ok?

Kuacibunge said...

erk macam mana leh accident teruk macam ni...hope u ok

Related Posts with Thumbnails