Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, June 23, 2011

Pasal... Watch Out!

Salam,

nak kongsi dengan korang voucher Pizza Hut tapi bila nak upload gambo dia kata SERVER REJECTED.
Benci tau!

Citer lain plak...
Ingat citer pasal jersey opis me tu?
Dah sampai ke UK now orang kat UK pun nak. Abih murah gila, £7 jer kalau tukar ke duit depa.
So satgi nak pi Pertama Kompleks balik, pi ukur saiz jersey sebab saiz Malaysia tak sama untuk UK.
Lepas tu balik ke opis, bagi ukuran kat depa, nanti depa bagi order. 
Nasib baik boleh claim minyak ngan parking. Kalau lunch pun boleh claim, lagi bahagia hidup:P

8 out of 9 of SiripBiru's KL Marathon runners. Others runner, Watch Out!

1 comment:

tinta hatiku said...

Santek ape t-shirt tu...

=)

Related Posts with Thumbnails