Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 24, 2011

Pasal... Tak Bleh Tunggu Dah

Salam,

Me rasa my otak dah tinggal sikit jer dalam tempurung kepala.
Otak dah kluar kot idung jadi hingus.
Hingus asyik kluar dari pagi tadi. GERAMNYER!!!!

Makin teruk plak resdung ni.
Esok nak pi klinik beli nasal spray... Tak bleh tunggu dah ni...

2 comments:

tinta hatiku said...

Kesiannya...
Get well soon, ye

Ke, pembawaan 'budak' ?
hehehe
;)

makcik rehan KJB said...

ai kan, pon dh makin kronik. kadang makan antihistamine yg power pon dah tak jalan tau. takut ah pulak kan

Related Posts with Thumbnails