Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 15, 2011

Pasal... Selamat Tinggal Badan Kurus

Salam,

Semalam mai opis, macam biasa pakai corset (kekunun nak kasi pewot nampak flat gitu).
Tapi pewot asyik krok-krek... sendawa dan kuntut bertalu-talu...

Hari ni, sangat teruk sampai muntah-muntah...
Tapi yang kluar angin jer...
Me yang angin satu badan lepas tu...

Hm, diet no nasi me hancur!
1st masa kenduri Sarip-Sirap.
2nd masa ZwanZwan masak sambal tumis ayam jadi masak merah...
3rd masa me tengok nasi dalam periuk nasi tu kembang gebu elok jer, terus me masak telur kicap.
Ini adalah kerana makan nasi kembang gebu panas-panas lawan telur kicap dengan tempoyak adalah nikmat for me hokey!

Habis...
Selamat tinggal badan kurus menjelang raya ni.
Tapi, kalau me berjaya menjadikan diri ini hamil, tak payah risaulah gemuk ke, kurus ke?
KAN?
Kena drill ZwanZwan la...
Muahahahhahahha

TMI TMI TMI!!!!!!!

3 comments:

Aan Andes said...

Haha TMI! And kalau hamil, boleh makan tanpa rasa bersalah :D

Ps: Me ada dpt notification post laju, sbb takde org kat rumah, kena pegi collect kat pos ofis. I think it's urs. Nnt dah amik, me confirm.

Wilayah Sepet Kuku said...

semoga mengandung tatty..chaiyokk!!

*tersegehhh manjang bc entry nie...hehe

tinta hatiku said...

Hahaha! Sama la kita...
Hasrat diet tu biasanya bertahan 3 jam jer!
Akak pun tableh pakai korset-morset nih! Rimas la, panas la, terus hangin satu badan... hehehe

Well, TAHNIAH... saja ucap awal2, bila dan kompem pregnant nanti...
=)

Related Posts with Thumbnails