Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, June 28, 2011

Pasal... Nak Kurus Sangat

Salam,

Sangat tidak sihat kebelakangan ini...
Tengok monitor lama kepala pening...

Tak suka tak suka tak suka...
Makan pun tak lalu...

Tu la nak kurus sangat!

2 comments:

tinta hatiku said...

Eh, best ape kalau tak lalu makan?
Baru mudah nak kuruskan badan...
Ai nak sesangatlah kalau lubang tekak terasa tak lalu nak makan
=(

Lenny said...

jgn nak kurus2 dah... dah kurus dah tuh!

Related Posts with Thumbnails