Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 29, 2011

Pasal... Kalau Dia Sebut

Salam,

Korang semua mesti tau Nora Elena kan? me pernah tgk kejap jer.
Ramai yang layan kan?
Macam fenomena sampai kluar kat forum ada macam surat bantahan tayangan citer ni kerana para isteri minta suami depa berperangai seromantik Seth.

Me rasa ZwanZwan pun tak pernah layan citer tu, tapi pepagi buta tadi, ZwanZwan macam mengigau tau. Dia sebut something yang buat mata mengantuk me terbelalak besar...
Dia sebut... "Seth.... hm! Seth".

WTH?!!!

Kalau dia sebut Nora Elena, I'm OK lagi, tapi Seth?!
Musykil!

3 comments:

adha said...

klau dia sebut nora elena kang.. ada kena jirus ngan air.. hahahah...

Aan Andes said...

hahhaha musykil! Teruja nak jadi mcm Seth kut :p

Nurul Aznil said...

Del - dia sebut Nora Elena Ok lagi.. ini Seth. isk nak jadi umat kaum luth apa? nauzubillah!

Aan - nak jadi romantik macam Seth ok jer. tapi nnt kami plak saspicius sbb tak pernah dibuat sebelum ni.

Related Posts with Thumbnails