Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 11, 2011

Pasal... Layak Convo

Salam,

Lanjutan dari kisah nak bergaduh dengan OUM...

Me pergi OUM HQ dan jumpa orang fakulti. Depa suruh jer me akur dan ikut undang-undang. Ambik jer la sem lagi satu. Kiranya me salah tak baca handbook. Me cakap la ITTAR dulu walaupun bukan nama besar, takder la kelang-kabut macam ni. Still minah nama Iryanti buat muka 'hader haku kesah?' so me malas nak cakap lelama sebab rasa nak jerit kuat-kuat sambil nak merambu air mata.

Turun bawah duduk sambil tanya ZwanZwan, "camner, camner?".

Then me paksa dia ikut me jumpa orang bahagian Exam. Pergi kaunter depa suruh pi bilik depan, pi bilik depan suruh pi bilik sebelah. Then suruh pi kaunter balik. Nasib baik Encik Fakar tolong. Dia siap tepon cakap dengan Puan Baiheyah, Assistant Manager Fakulti tanya apa nak buat.

So, semalam me dah Pos Laju kan surat tu kat Dr. Widad, Dekan FEL OUM, Puan Baiheyah dan Puan Siti Patimah, my lecturer yang me dah contact tanya sudi tak ajar me this sem and she'd agreed! Kiranya me dah senangkan sikit tugas OUM disitu.

Maka, now kita tengok apa kes... Nova from FEL cakap Dr Widad akan masuk balik opis 16 ni, maka 16 ni me akan tepon dia tanya ada dapat or not my surat and email.

Doakan me dapat add subjek ni this sem so me layak convo this November... amin amin amin...

1 comment:

makdara TERdiva said...

gud luck noi :)
biasalah tu kalau nak berjaya mcm2 dugaan yg dtg

Related Posts with Thumbnails