Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, May 10, 2011

Pasal... Berdarah

Salam,

Dunno why lately I keep hutting myself.
Hurt here meaning buat sesuatu yang budus yang mencederakan diri sendiri.

Contoh 1:
Hari Jumaat lepas... me ambik gelas untuk bebudak yang ada course. Nak tutup hangging cabinet tu bucu kena kepala. Dah bocor kepala mambang! Berdarah...

Contoh 2:
Ahad... nak smash bawang putih untuk sambal nasi tumis. Me boleh pi guna pisau. 1st lepas... 2nd tepi tapak tangan lari sikit. 3rd rasa pedih. Tebgok-tengok dah terhiris... Berdarah...

Contoh 3:
Hari ni... Nak bersihkan gunting yang ketat sebab ada adhesive melekat. Pakai jari gosok-gosok, sap! Berdarah...

Alahai...
Harap lepas ni tak adalah... dalam jangka masa terdekat.
Pengsan pulak sebab tak cukup darah atas bawah, kiri kanan berdarah :P


3 comments:

shima said...

ayok...ngeri baca...noi. paling ngilu bila terkena kertas..sakit gak tu..leh berdarah

.c i k . j z . said...

yep yep yep !
ngiluuuu la kak tetti oih.
pls be extra carefull lepas ni.
:(

makdara TERdiva said...

luka ditangan nampak berdarah

luka dihati takde sapa yang tau..

sob..sob..

Related Posts with Thumbnails