Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, April 22, 2011

Pasal... Timbunan

Salam,

Panik kan cheque hilang?! Boleh rujuk SINI.

Semalam balik rumah abih semua kena geladah but not by me but by ZwanZwan dan Ili. 
Kereta 2-3 kali kena geladah. Tak ada.

Last jumpa dalam buku nota dalam timbunan bebaju Professor Emeritus Eiman Ariq.
(Oh ya, kalau MR panggil anak teruna dia Imam Muda, me pun nak guna gelaran bagus jugak la... hence the Professor Emeritus! tanak kalah jugak! isk isk isk).

Itulah akibat kalau baloq liat nak lipat baju. Cari benda pun tak jumpa.

2 comments:

mama iris said...

hehehehe....ha'ah eh kata2 kan doa....okeh lah .....nama anak saya Ir Nur Airis Khayra....hahahha.....maknya pon lom dapat Ir lg.....dh berangan ke anak plak....

Nurul Aznil said...

Salam,

Ia bermula dengan mimpi, impian yang akan dijayakan menjadi nyata...
insyaAllah...

Related Posts with Thumbnails