Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 21, 2011

Pasal... Petty Cash

Salam,

Panik ni!
Cheque petty cash hilang!!!
RM1000 hokey!!!

Dah la terlebih pakai.
Me dah dulukan my duit dalam RM300 gitu (like every other month)
Masalahnya ni baru 21hb! Ada lagi 9 hari untuk  gaji...

Oh oh oh~
Dimana kau cheque?!!!

1 comment:

Amy Syaquena said...

alahai sianya sabar erk ada tue terselit kat mane2..

Related Posts with Thumbnails